Despre noi

Pentru noi, fiecare copil este unic și valoros! Suntem aici pentru a susține fiecare pas mic către o viață activă și sănătoasă! Specialiștii din clinica noastră realizează programele de recuperare individualizate, pliate pe nevoile fiecărui pacient, astfel încât recuperarea să fie optimă și în deplină siguranță. 

4.jpg

Istoria KinetoLife

Despre înființarea clinicii KinetoLife

Kinetolife este alături de copii și de familiile acestora încă din anul 2017, când clinica a fost înființată de către Kt. Larisa Iacob. Suntem un centru de recuperare a afecțiunilor motorii, atât ortopedice, cât și neurologice pentru micii pacienți.

  •  Evaluarea Kinetoterapeutică

  • Kinetoterapie Pediatrică

  • Terapia Scroth

  • Masaj Pediatric

  • Terapia Cuevas Medek Exercises

  • Terapia Bobath

Echipa noastră

Suntem mândri să avem o echipă dedicată și experimentată de kinetoterapeuți pediatri, care lucrează cu pasiune pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața copiilor din centrul nostru. Cu o experiență amplă și o abordare personalizată, ne străduim să asigurăm cea mai bună îngrijire pentru micuții noștri pacienți. Cunoașteți-i mai bine pe membrii echipei noastre:

kineto+logo.svg

Larisa Iacob

Kinetoterapeut pediatru

Larisa Iacob este un adevărat lider în cadrul KinetoLife. Pe lângă rolul său de kinetoterapeut, Larisa este și un fizioterapeut pediatru desăvârșit, un terapeut ISST-Schroth, terapeut PSSE-Schroth și instructor în Metoda PSSE-Schroth. De asemenea, Larisa realizează evaluări kinetoterapeutice pentru a realiza cu precizie un program de recuperare personalizat nevoilor specifice fiecărui pacient. Dorința sa este de a îmbunătății viețile celor mici prin intermediul reabilitării. 

Cristiana Ioniță

Kinetoterapeut pediatru

Beatrice Grigore 

Kinetoterapeut pediatru

Andreea Nicolae

Kinetoterapeut pediatru

Valentina Tanase

Asistent manager

Colaboratorii KinetoLife

Suntem privilegiați să colaborăm cu profesioniști cu experiență și competență în domeniul recuperării  medicale pediatrice. Acești colaboratori aduc cunoștințe și experiență semnificative, contribuind la misiunea noastră de a oferi cea mai bună îngrijire kinetoterapeutică. Iată mai multe despre acești profesioniști excepționali:

kineto+logo.svg

Frederic Guez

Profesor Osteopat

Cu o experiență impresionantă de peste 15 ani în domeniul recuperării medicale, Frederic Guez este un adevărat expert în domeniu. Fondatorul Centrului Metodo Essentis din Barcelona, unul dintre cele mai mari centre de recuperare neurologică pediatrică din Europa, Frederic aduce o perspectivă unică și inovatoare în tratamentul copiilor noștri. Cu pasiune pentru îmbunătățirea vieții celor mici, el este un pilon esențial în echipa noastră.

Doha Osama Ragheb Atta

Kinetoterapeut metoda PSSE-Schroth

Doha Osama Ragheb Atta este o kinetoterapeută cu o experiență vastă în diferite terapii pentru copii. Cu certificare în Canada pentru Cuevas MEDEK Exercises CME nivel ll și o continuă educație în programul prezentat de Simona DeMarchi, Doha este dedicată dezvoltării și îngrijirii optime a pacienților noștri. Ea deține, de asemenea, certificări în cursuri precum Pediatric Aquatic Therapy și PSSE - metoda Schroth, demonstrând angajamentul său față de furnizarea de tratamente de calitate.

Gonzalo Buiza

Fizioterapeut și Tehnician Ortezist

Cu o experiență vastă în realizarea ortezelor Dafo pentru copiii cu afecțiuni neurologice, Gonzalo Buiza aduce o perspectivă unică în abordarea noastră terapeutică. Ca fizioterapeut și tehnician ortezist la Institut Sant Juan, el contribuie la îmbunătățirea mobilității și confortului copiilor noștri. Competența și angajamentul lui Gonzalo completează echipa noastră într-un mod semnificativ.

Dr. Iulia Tevanov

Medic primar în ortopedie pediatrică

Dr. Iulia Tevanov este medic primar în ortopedie pediatrică și Doctor în Științe Medicale, cu experiență și devotament în tratarea afecțiunilor musculoscheletale la copii, cu o pasiune deosebită pentru chirurgia mâinii. Cu expertiză în tratarea scoliozelor idiopatice, Dr. Tevanov îmbină abilitățile avansate de diagnosticare cu o abordare atentă și personalizată pentru fiecare pacient. Copiii nou-născuți pot beneficia de diagnosticarea precoce prin screening ecografic și tratamentul unei potențiale displazii de dezvoltare a șoldului. Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, și-a consolidat cunoștințele prin participarea la numeroase cursuri de formare profesională, conferințe și congrese internaționale, și prin contribuții în cercetarea medicală, având publicații în reviste de specialitate. Prin aplicarea celor mai recente tehnici și tratamente, Dr. Tevanov este dedicată asigurării unei îngrijiri de cea mai înaltă calitate pentru micuții pacienți, îndrumându-i cu empatie și profesionalism pe parcursul procesului de recuperare.