Termeni si conditii

 

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin accesarea și utilizarea site-ului Kineto Life („Site-ul”), sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor prezenți în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Descrierea Serviciilor

Kineto Life oferă servicii de recuperare medicală, inclusiv, dar fără a se limita la, terapie kinetoterapeutică, masaj terapeutic și alte tratamente relevante.

3. Confidențialitatea Informațiilor

Pentru a afla mai multe despre practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

4. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de conținutul și materialele prezentate pe Site sunt deținute de Kineto Life sau licențiatorii săi.

5. Programări și Anulări

Programările pentru serviciile noastre se fac prin intermediul Site-ului sau prin contactarea directă a clinicii. Anulările trebuie făcute cu cel puțin 24 de ore înainte de programare.

6. Plăți și Politica de Rambursare

Informații despre tarife și modalități de plată sunt disponibile pe Site. Politica de rambursare este stabilită în conformitate cu practicile noastre comerciale.

7. Responsabilitate și Exonerare de Răspundere

Kineto Life nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele prejudicii sau pierderi suferite în urma utilizării serviciilor noastre, cu excepția cazurilor în care aceasta este rezultatul neglijenței noastre grave.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizarea continuă a Site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestora.